Welcome Guest Search | Active Topics | Members | Log In

Calendar events put on BB not syncing with First Class Calendar Options
MuscoCorp
Posted: Friday, December 11, 2009 8:48:50 AM
Rank: Member
Groups: Member

Joined: 8/10/2009
Posts: 24
Location: Oskaloosa, IA
I have a couple end users that enter events on their BlackBerry. When they sync, the events will not sync over to First Class correctly.

In order to get the calendar events to sync, I go in to the First Class program and remove the device from the sync program, and then it will sync sometimes.

Why would these events not sync with First Class correctly?
Ranald Lillie
Posted: Monday, December 14, 2009 7:31:06 AM
Rank: Advanced Member
Groups: Administration , AstraSync Staff

Joined: 3/11/2009
Posts: 862
Location: UK
Hello MuscoCorp,

When the events fail to sync to server does AstraSync display an error on the Sync Status screen or in the debug log?

Ranald.

Ranald Lillie
AstraSync Support
MuscoCorp
Posted: Tuesday, December 15, 2009 11:15:08 AM
Rank: Member
Groups: Member

Joined: 8/10/2009
Posts: 24
Location: Oskaloosa, IA
Not that I have been informed.

One of the devices was not syncing events that were transferred from a different blackberry, so I erased them and reentered them and it they synced correctly.

I don't believe the other one is giving any sort of errors.
Ranald Lillie
Posted: Wednesday, December 16, 2009 7:03:13 AM
Rank: Advanced Member
Groups: Administration , AstraSync Staff

Joined: 3/11/2009
Posts: 862
Location: UK
Hello MuscoCorp,

Please check that AstraSync is syncing the correct calendar for the events that are being entered on the device.

If the user has more than one calendar it may be that these events are being added to a calendar that AstraSync is not syncing.

The currently syncing calendar can be checked by going to:
AstraSync Options > Calendar Settings

Please verify that the calendar currently selected in the drop down box is the correct calendar for the events being added.

Ranald.

Ranald Lillie
AstraSync Support
vegasviaiowa
Posted: Thursday, December 17, 2009 8:12:18 AM
Rank: Newbie
Groups: Member

Joined: 6/12/2009
Posts: 7
Location: Las Vegas
I was having a similar problem. I installed the newsest version of ASTRASYNC and the problem seems to be fixed. Gc
Users browsing this topic
Guest


You cannot post new topics in this forum.
You cannot reply to topics in this forum.
You cannot delete your posts in this forum.
You cannot edit your posts in this forum.
You cannot create polls in this forum.
You cannot vote in polls in this forum.

Main Forum RSS : RSS


Copyright © MailSite Software Inc. All rights reserved.